Одного з найбільш отруйних українських павуків знайшли поблизу лісу в Києві. Про це повідомляє портал ТСН.

Сім'я Банацьких поруч з лісом поруч з Троєщиною знайшли на отруйного павука, якого внесли до Червоної книги. Мова йде про Эрезусе. Побачити таке-рідкість, кажуть вчені. Тому павуки цього виду живуть приховано.

Ігор Банацький йшов разом зі своїм сином. Павука помітив його син через яскравого забарвлення. Чоловік звернув на дану тварину увагу, так як раніше захоплювався павуками.

Зокрема, за словами біолога-дослідника відділу акватераріуму Зоопарку в Києві Оксана Мороз, зазначає, що побачити даного павука - це унікальний випадок. Даний тварини живуть в норах, вони не бігають по лісі.

Вона зазначила, що на даний момент такі тварини шукають самку.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

зараз він мігрує і шукає самку, щоб спаритися. Павуки ці вже давно занесені до Червоної книги. Не знайшли їх і в зоопарках. В основному вони живуть в лісах на півночі Євразії. За незвичайний зовнішній вигляд їх дуже цінують арахнологи - люди, що вивчають павуків
, - повідомила вона.

Раніше повідомляли, зоопарки під загрозою закриття: "слуги" Зеленського хочуть заборонити використання тварин.

Як повідомляв Знай.uа, ведмедик Селфі після смерті мами став дружити з людьми: "приходив на базу і клянчив їжу".

Також ми повідомляли, що хитрий ведмідь вкрав посилку прямо з порога. Незважаючи на те, що за ведмедями закріпився стереотип величезних неповоротких недотеп, цей образ не відповідає реальності. Еслі клишоногого ведмедика щось дійсно зацікавить, він добереться до мети.