Найближчими ночами стовпчики термометрів застигнуть на злощасній мінусовій температурі в багатьох областях України. Такі метеорологічні зміни говорять про швидке наближення зими і про характерні для цього сезону заморозки.

Погода відверто і нещадно заявляє українцям про прощання з теплими днями, сонцем і навіть з бабиним літом, яке проскочило непомітно для всіх.

Перепади температури повітря і її поступове зниження стане першим "дзвіночком" про наближення зимових морозів. У п'ятницю, 8 жовтня, на перший погляд незначні, але підбадьорливі мінусові показники на стовпчиках термометрів очікуються вночі практично у всіх регіонах країни – максимум -2 градуси морозу. Опадів ніде не передбачається через вплив антициклону.

Погода на 8 жовтня, фото Укргідрометцентр

В Укргідрометцентрі українців попередили про потенційно небезпечні погодні умови 1 ступеня. На частині території України прогнозується посилення швидкості вітру до 15-24 м/с.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

попередження про небезпеку, фото Укргідрометцентр

З 7 по 9 жовтня у південних, Івано-Франківській, Тернопільській, Чернівецькій, Вінницькій, Дніпропетровській та Донецькій областях переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Предупреждение об опасности, фото Укргидрометцентр

Нагадаємо, що українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Як повідомляв портал Знай.uа, у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною

Також портал Знай.uа писав, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження