У четверг, 7 жовтня, погода зглянеться над жителями України і відтягне наступ зимових морозів ще на пару днів. Максимальна температура повітря очікується в західних регіонах – +19 градусів, але в іншій частині території країни буде не менш комфортно. Однак, ночі будуть досить прохолодними – від +0 і вище.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +12 до +19 градусів, вночі температура триматиметься в межах від +1 до +9 градусів.

У центральних областях температура вдень від +11 до +14 градусів, вночі – від +0 до +3 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +11 до +14 градусів, а вночі – від +0 до +3.

У східних регіонах - вдень від +11 до +14, вночі – від +1 до +3. На півдні температура повітря - від +12 до +15 градусів вдень, нічна – до +8 градусів.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Погода на 7 жовтня, фото Укргідрометцентр

"Опадів у четверг не передбачається в Україні - все ще антициклон. Температура повітря вночі низька, місцями заморозки", - написала синоптик Наталка Діденко в Facebook.

Народний прогноз погоди на 7 жовтня в Україні

7 жовтня вшановується пам'ять святої Фекли. У народі день називався Фекла Заревніца. З цього дня ночі стають все темнішими, день убуває "кінськими кроками". У цей день було прийнято збирати з городу буряк. Щоб дізнатися майбутню зиму, спостерігали за дубом: якщо на ньому багато жолудів - до теплої зими і "хлібного" літа.

Нагадаємо, що українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Як повідомляв портал Знай.uа, у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною

Також портал Знай.uа писав, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження