Жителям Одеси прийшли "космічні" платіжки за газ. Люди не можуть повірити власним очам, пишуть у телеграм-спільноті «Одеса як вона є».

"Жителям Чудогорода представили нові чудоцени за чудогаз», - зазначають автори повідомлення, публікуючи фото платіжки і скаргу її одержувачів.

За словами одеситів, минулого року вони платили за газ в цей же період набагато менше. При цьому людям пообіцяли, що вже з жовтня суми в платіжках збільшаться в три рази в порівнянні з торішніми.

"Ціна за 1000 кубів газу 20 тисяч 306 грн. Минулого року, для порівняння за таку ж кількість кубів ціна була 8000 грн. З жовтня, вже попередили, Ціна за 1000 кубів буде 30.000 грн. Тобто за опалення ми будемо платити в три рази більше, ніж минулої зими", - скаржаться місцеві жителі.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Чудо ціна...", "Значить, не будемо платити. Цікаво, з чого можна оплатити таку ціну. Зовсім страх втратили, тварі", "А ми взагалі за світло платили до минулого місяця по 3.5 протягом року", "Не хочу підказувати, але добре, що хоч повітря безкоштовний, поки що.

В недалекому майбутньому будемо платити повітря, а потім за транспортування повітря», - обурюються в коментарях люди.

Інші вважають, що подорожчання цілком закономірно.

"Ну, так ціни на газ у всьому світі злетіли рази в три, як в таких умовах роздрібна ціна повинна була залишитися колишньою?", - запитують Вони.

Нагадавши, що в Мінсоцполітики розповіли, як отримати субсидію: простий і зрозумілий алгоритм. Багато жителів України можуть розраховувати на соціальну допомогу.

Як повідомляв портал Знай, кому з українців не світить субсидія: доведеться викласти останню копійку за комуналку. Хто не отримає субсидію в опалювальному сезоні

Також Знай в Україні цукор подорожчав на 91,2%, а масло - на 75,6%: як змінилися в ціні інші популярні продукти.