Скандально відома українська дитяча письменниця Лариса Ніцой вирішила висловитися стосовно петиція продюсера Ігоря Кондратюка. Чи потрібно забороняти концерти російських виконавців, які відкрито не виступили проти російської агресії.

Новий пост вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, де регулярно розповідає про всі актуальні події в країні.

Цього разу вона вирішила заговорити про петицію Ігоря Кондратюка, щоб заборонити концертну діяльність російських виконавців в Україні. Сама жінка обома руками за таку петицію.

Лариса Ніцой вважає, що потрібно забороняти не тільки тим, хто знаходиться в чорному списку, а абсолютно всім, адже, на її думку це буде вірне рішення проти країни, з якою у нас війна вже практично вісім років.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Петиція, фото: скріншот
Петиція, фото: скріншот

"Молодець, що зважився нарешті про це сказати в голос, тому що будь-яка культура з Росії, під час війни несе загрозу в незалежності від того, що вони там співають. Нехай терплять " - йдеться в повідомленні.

При цьому, Лариса Ніцой також вважає, що буде правильним заборонити абсолютно всім, навіть тим, хто відкрито висловився проти політики Росії, адже вони просто заручники ситуації.

У прямому ефірі вона попросила українців підтримати петицію Ігоря Кондратюка, щоб це питання розглянули в терміновому порядку.

Артисти, які все ж потрапили в заборонений список, зараз намагаються знайти якісь шляхи, щоб скасувати дане питання. Наприклад, юристи Моргенштерна все ще не втрачають надію, що заборона незабаром буде знята. Ведучий запитав у Лариси Ніцой, що ж вона думає про це.

Моргенштерн, фото: Instagram
Моргенштерн, фото: Instagram

"Це будова спільного культурного простору з Україною. Вони без нас не можуть, а ми від них віддаляємося. І ось ці поїздки їх до нас-формування спільного простору " - підсумувала Лариса Ніцой.

До слова, петиція Ігоря Кондратюка була створена 21 вересня, і за короткий проміжок часу набрала більше 22 тисяч голосів. Є ще більше двох місяців на те, щоб потрібну кількість підписів набралося.

Якщо це раптом станеться, тоді президент України Володимир Зеленський буде зобов'язаний її розглянути.

Нагадаємо, що Ігор Кондратюк вимагає у Володимира Зеленського закрити шлях російським артистам в Україну

Як повідомляв Знай.иа, невгамовна Лариса Ніцой разом з бджілкою оселилася в "доповненої реальності".

Знай.иа писав, поліцейський на виклику відмовився говорити українською, гримить скандал