У середу, 6 жовтня віруючі українці святкують день ікони Пресвятої Богородиці"словенської". Чому потрібно обов'язково молитися цьому образу.

Справа в тому, що в далекому 1628 році, а саме в середині травня, житель одного з сіл Костромської губернії виявив в незвичайний спосіб чудотворну ікону словенської Божої Матері.

Пресвята Богородиця Словенська, фото: вільне джерело
Пресвята Богородиця Словенська, фото: вільне джерело

Тит Гаврилов тяжко хворів і був сліпий, і йому здалося, що Пресвята Богородиця попросила пройти його до церкви біля річки Словинки. Він так і зробив, і виявив там ікону. Коли чоловік прийшов до тями, то виявилося, що він абсолютно здоровий.

Тит Гаврилов відкривши чудотворну ікону, прийняв для себе рішення, залишитися і прийняти чернецтво. З тих пір образ Пресвятої Богородиці творить численні чудеса.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Молитва, фото: Unian
Молитва, фото: Unian

У цей день не рекомендується перераховувати свої біди, інакше їх в якийсь момент може стати в кілька разів більше. На відміну від грошей, які в цей день не можна абсолютно вважати, здійснювати покупки, сваритися, йти на конфлікт, а також підвищувати голос на людей. Все це краще зовсім ніколи не робити, але, в цей день особливо.

Скрін, відео YouTube ікона
Скрін, відео YouTube ікона

Існує ряд прикмет на середу, 6 жовтня. Наприклад, якщо горіхів багато, а ось грибів практично немає - значить зима буде суворою. Також, якщо бур'яни високі, тоді зима обов'язково буде сніжною.

Образ словенської ікони дає всім милосердне заступництво, розраду і напуття всім хто звертається з молитвами до Божої Матері.

Нагадаємо, раніше протоієрей Сергій Ющик повідав про таїнство, яке направлено на зцілення тіла

Також Знай.иа Потужна молитва Ісусу Христу від псування: "Поверни зло назад в пекло"

Як повідомляв портал Знай.иа, як подавати милостиню, щоб розбагатіти самому: прикмети, які навчать правильно поводитися з "енергією грошей"