У популярний у всьому світі додаток Instagram, яке щодня має 500 мільйонів активних користувачів, внесли деякі корективи.

Після масштабного збою всіх соцмереж, який потряс все населення планети, Instagram вирішив "загладити провину" і порадувати користувачів оновленням - тепер можна публікувати в стрічці ролики до 60 хвилин. Зазначимо, що раніше така можливість була доступна лише в окремому розділі IGTV, який також вирішили перейменувати.

Тепер додаток IGTV називається Instagram TV. Зміни полегшили життя багатьом користувачам - відтепер, для публікації та перегляду довгих відео не доведеться виходити з основного додатка. Про це заявили в The Verge.

Як повідомили в The Verge, IGTV був представлений у червні 2018 року і повинен був стати еквівалентом YouTube. Але такий формат так і не прижився, а всього через два місяці в США додаток під назвою TikTok голосно заявив про себе світові. З тих пір Instagram почав шукати методи боротьби з головним конкурентом на ринку з його короткими роликами.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Facebook і Instagram знову "впали": апокаліпсис триває

Нагадаємо, збій Facebook і Instagram: Лілія Ребрик підказала, чим зайнятися вдома без соцмереж

Як повідомляв Знай.uа, "пенсіонерський" Viber затроллив "зламані" Instagram і WhatsApp: всі чекали цього моменту

Також портал Знай.uа писав, що Ірина Фаріон знайшла "винуватців" масштабного збою Facebook: "Ліберасти завалили..."