Депутатка від партії "Європейська Солідарність" показала смітник біля Верховної Ради, в якому була ціла купа кілець, якими скріплюють гроші.
Відповідним фото Софія Федина поділилася в соціальних мережах.
Так, стало відомо, що нардеп від "Європейської солідарності" Софія Федина опублікувала фото сміттєвого бака у Верховній Раді. Відзначимо, що всередині бака можна побачити десятки паперових "кілець", якими скріплюють пачки грошей.

Софія Федина, Facebook
Софія Федина, Facebook

На думку депутатки від "Європейської солідарності" поява в сміттєвому баку Верховної Ради такої кількості кілець від пачок грошей, може бути пов'язана з голосуванням "Слуги народу" за відставку спікера Дмитра Разумкова.

"Смітник біля ради...Це напевно так організовувалося голосування слуг за відставку Разумкова", — зазначила депутатка від "європейської солідарності" Софія Федина.

Скріншот допису
Скріншот допису

Нагадаємо, що Леонов розповів, коли було поставлено питання про відставку Разумкова. Виконавчий директор Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Олександр Леонов розповів, з чого взагалі почалося це відсторонення Дмитра Разумкова, спікера ВР України.

Раніше Знай писав, що Дмитра Разумкова відсторонили від" крісла " глави парламенту. За проголосувало 240 нардепів

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також Знай повідомляв, що Дмитро Разумков спростував чутки про відставку найближчим часом:"це неможливо". Чинний спікер закликав нардепів діяти за регламентом