В Одесі в популярному супермаркеті українцю продали м'ясні чіпси, які повністю вкрилися цвіллю.
Про це повідомляє Телеграм-канал "чорний список".
Так, стало відомо, що в Одесі в мережі супермаркетів Сільпо, який розташований в Семафорному провулку, 4, українцю продали зіпсований товар. Чоловік хотів придбати м'ясні чіпси, але вже по приходу додому, виявилося, що вони повністю покриті цвіллю.

М'ясні чіпси, фото "чорний список"
М'ясні чіпси, фото "чорний список"

Варто зазначити, що за зіпсований товар у супермаркеті мережі Сільпо просять 80 гривень за кілограм. І так як він був в упаковці розглянути до покупки його стан було неможливо.

" Сільпо в Семафорному провулку, 4. Купили яловичі чіпси по 800 грн / кг. Одеса", - сказано в повідомленні Телеграм-каналу "чорний список".

М'ясні чіпси, фото "чорний список"
М'ясні чіпси, фото "чорний список"

Варто відзначити, що адміністрація супермаркету мережі Сільпо поки ніяк не відреагувала на цей інцидент, тому чому в торговому залі супермаркету був зіпсований товар - невідомо.

Раніше Знай писав, що українцям впарили "мертвий" чорнослив-МастерШеф повіситься:"просто задихнувся". Чорнослив в супермаркеті покрився грибком

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще