Керівник департаменту зі зв'язків з громадськістю Ukrainian Fashion Week Дар'я Марусик розповіла, як у 2021 році правильно вибрати екологічний одяг.

Головне питання, чому цей одяг отримує популярність? На це питання є відповідь у Дар'ї Марусик, також експерт розповіла, як поєднувати дизайнерські речі і товари з секонд-хенду.

Про це стало відомо завдяки новому сюжету одного з українських телеканалів.

Дарина пояснила, чому екологічний одяг звичайний. Також можна дізнатися, де необхідно купувати речі дешевше і щоб не нашкодити навколишньому середовищу.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Дар'я Марусяк, скріншот: YouTube
Дар'я Марусяк, скріншот: YouTube

У цивілізованому світі все частіше відмовляються забивати шафи новими речами, зате охоче доношують речі своїх друзів або ходять за покупками в комісійні магазини. А все тому, що старі речі зараз знову в моді. Світові модники, які вирішили піклуватися про екологію, навіть придумали спеціальний термін sustainable fashion — стала мода.

Дар'я Марусяк, скріншот: YouTube
Дар'я Марусяк, скріншот: YouTube

Для світу ці віяння не нові. Ще на початку нульових стало зрозуміло: вироблений одяг вже нікуди дівати. А виробництво тканин - це і аномальне використання води, і непомірні викиди вуглекислого газу в атмосферу.

Експерт Дар'я Марусик читає лекції на цю тему вже п'ять років. І тільки зараз вона відчуває, що це подіяло.

"Українці, в першу чергу, не думають про екологічність одягу. Вони думають про те, як їм доїхати на роботу, яка у них зарплата. Це вже інший рівень потреб людини. Але якщо говорити про тенденцію, то, звичайно, вона змінюється", - сказала Дарина Марусик.

Раніше повідомляли, в Україні стане менше машин на дорогах, ситуація вийшла з-під контролю: "Викликають атсму, алергію та онкологію".

Як повідомляв Знай.uа, захист природи або гаманця? Українці з секонд-хендами б'ють рекорди і стали наймоднішими в Європі.

Знай.uа писав, на ринку "Привоз" влаштували ремонт прямо біля курортних ласощів: креветки з пилом не найстрашніше.