Під Києвом комунальники ополчилися проти магазину, де торгували пивом на розлив. Про це повідомляє портал ТСН.

Подія відбувається у Броварах. Там міськрада заборонила цього дня продавати алкогольну продукцію в один із днів. Однак одна з наливайок продовжила роботу. Тому міська влада магазин покарали.

Для того щоб туди не ходили відвідувачі, двері були закладені бетоном. І після того, як власники магазинів даний блоки відсунули, то місцева влада пригнали туди екскаватор і перекопали весь тротур. Тепер і в магазин не зайти і взагалі не пройти по вулиці.

Комунальники при цьому за допомогою трактора зіпсували міську дорогу, а на цей час жителі витоптують стежки зеленими зонами.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Магазин на цей час не працює. Його власники відзначають, що чекають, коли тротуар буде відновлений, а вони продовжать торгувати далі. Провини за собою ніякої не бачать, тому що письмових приписів або попереджень до них не надходило.

Нагадаємо, у дітей відмовляють нирки: експерти залізли у водогін українців і обімліли. Забруднена питна вода згубно впливає на здоров'я людини

Як повідомляв портал "Знай.ua", українцям впарили" мертвий " чорнослив-МастерШеф повіситься: "Просто задихнувся". Чорнослив в супермаркеті покрився грибком? України просто здивовані ситуацією.

Також " Знай.ІА " писав, місія вижити на нікчемні 2000: поневіряння українських пенсіонерів показали вбивчим кадром. Як доводиться виживати українським пенсіонерам при своїх мізерних заробітках./