В основному Telegram-канали "Чорний Список" і "Народний Ревізор" публікують фотографії та відео користувачів, які пов'язані з поганою або зіпсованою продукцією в тому чи іншому українському супермаркеті або магазині.

Зараз ситуація торкнулася супермаркет "Копійка" в Одесі, де покупець зіткнувся з дуже неприємною знахідкою, відкривши упаковку арахісу. Українець виявив недопалок у пакеті від компанії Smart_Snack.

Супермаркет, фото: Знай.uа
Супермаркет, фото: Знай.uа

"При відкритті пакету з арахісом від компанії #Smart_Snack попався недопалок. Арахіс продавався за акційною ціною в супермаркеті Копійка. #Одеса", - йдеться в публікації.

Користувачі відразу заявили, що супермаркет "Копійка" в цій ситуації не винен, бо продукція перебувала в закритій упаковці. Всі претензії необхідно пред'являти саме виробнику.

Бичок, фото: Telegram
Бичок, фото: Telegram

Популярні новини зараз
Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Бичок, фото: Telegram
Бичок, фото: Telegram

"Всі претензії до виробника. Причому тут Копійка?", "Він в упаковці дожаривался", "Докури і заспокойся!", "В сенсі? Вас по акції ще й сиг підкинули, а ви обурюєтеся?", "А де доказ, що цей недопалок лежав там?", "Можна поруч черевик покласти. І сказати, що він був в упаковці арахісу", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, клієнт Нової Пошти отримав осколки, замість романтичного вечора з вином і цукерками: "Як упакували, так і довезли"

Як повідомляв "Знай.ua", таргани захопили полиці з їжею в магазині "Сільпо": "Теж їсти хочеться"

Знай.ua писав, вартість доставки посилки на Новій пошті виросла по дорозі до клієнта: "Вже зовсім знахабніли"