У вівторок, 5 жовтня, погода подарує сприятливі метеорологічні умови всім жителям країни. У всіх регіонах прогнозується сонце і комфортна температура повітря, максимальна на Заході – +21 градус.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +14 до +21 градусів, вночі температура триматиметься в межах від +4 до +9 градусів.

У центральних областях температура вдень від +13 до +16 градусів, вночі – від +3 до +5 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +12 до +16 градусів, а вночі – від +3 до +6.

У східних регіонах – вдень від +13 до +18, вночі – від +3 до +6. На півдні температура повітря - від +16 до +19 градусів вдень, нічна – до +9 градусів.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Погода на 5 жовтня, фото Укргідрометцентр

"А ще з численних жовтневих метеорологічних розваг для нас - туман. Шановні водії! Не забудьте включити світло! Ночі залишаються холодними, з періодичними заморозками", - написала синоптик Наталка Діденко в Facebook.

Народний прогноз погоди на 5 жовтня в Україні

У цей день вшановується пам'ять святого пророка Іони і Фоки, єпископа Синопійського. З давніх часів цей день називається Фока Вітроградар. Про те, коли очікувати першого снігу, наші предки судили по березовим листям: якщо до цього дня лист з берези не опав повністю, сніг ляже пізно.

Нагадаємо, що українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Як повідомляв портал Знай.uа, у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною

Також портал Знай.uа писав, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження