Росіянка врятувала свою сестру, з якою не бачилася більше тридцяти років. Про це повідомляє телеграм-портал shot_shot.

Більше тридцяти років тому Гульбіна Гільванова через любов переїхала до Туркменістану з Російської Федерації. Причина була в тому, що дев'ятнадцятирічна дівчина закохалася в жителя даного азіатського держави.

Її коханий виявився тираном - він сильно бив її, відібрав документи, і повернутися додому вона не могла. Чоловік так і не одружився на Гульбіні, а незабаром помер.

Після цього вона потрапила в саме натуральне рабство до іншого жителя його кишлака. Він примусив її до співжиття і змусив працювати.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Від Гульбіни потрібно забиратися в будинках сусідів, а також виконувати найважчу роботу в полі. Всі гроші забирав собі "рабовласник", який при цьому карав жінку побоями.

Гульбіну врятувала одна з сімей. Через соцмережі вони розшукали рідну сестру Гульбіни. У тієї пішло більше року, щоб через керівництво Башкортостану, МЗС і російське посольство в Туркменії повернути сестру на батьківщину.

Як повідомляв портал Знай, клієнтка "Сільпо" закотила скандал, щоб не надягати маску: "Опудало жирне". Клієнтка "Сільпо" закотила скандал через маску

Також Знай писав, середня зарплата українців перевищила 500 доларів: в яких областях платять від 20 тис. грн. Середня зарплата в Україні зросла до рекордного максимуму