Українцям варто приготуватися до змін, які відбудуться наприкінці жовтня. Справа в тому, що в ніч з 29 на 30 жовтня країна перейде на зимовий час. Відомо, що стрілки годинника потрібно буде перевести на годину назад.

Про це стало відомо завдяки сюжету одного з українських телеканалів.

Переведення часу, скріншот: YouTube
Переведення часу, скріншот: YouTube

З переведенням стрілок годинника змінюється звичний ритм життя. Незважаючи на те, що зимовий перехід людський організм приймає простіше, ніж літній (адже влітку у нас відбирають цілу годину сну), люди все одно відчувають занепад сил, нездужання і підвищену дратівливість.

Переведення годинників на "зимовий" час - фото womo.ua
Переведення годинників на "зимовий" час - фото womo.ua

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Медики радять, що потрібно готуватися до переходу не пізніше, ніж за два тижні. Особливу увагу приділіть харчуванню та відпочинку. Їжте 4-5 разів на день невеликими порціями, не забуваючи про фрукти і овочі. Випивайте мінімум 1,5-2 літри води на день. Нехай ми і отримаємо сну на одну годину більше, краще все одно лягати спати раніше.

У зоні ризику люди з хронічними захворюваннями. Якщо ви відчуваєте нездужання, звертайтеся до лікаря. Все може початися зі звичайної втоми, а закінчитися - зниженням імунітету, що призведе до застуди.

Потрібно правильно підготувати психіку. Приймайте контрастний душ і пийте трав'яні чаї. Як можна більше часу проводите на свіжому повітрі. Робіть те, що любите: слухайте музику, дивіться кіно і читайте книги, спілкуйтеся з друзями. І найголовніше, зберігайте позитивний настрій.

Раніше повідомляли, ніколи не кидайте гречку в окріп - зіпсуєте кашу: головні помилки господинь.

Як повідомляв Знай.uа, "накопали" на майже 13 мільйонів гривень: Держекоінспекція виявила незаконний видобуток пісковика.

Знай.uа писав, 4000 за тепло? Що відбувається з цінами на газ в Європі і чого чекати Україні.