З міста Хмельницький прийшли доволі цікаві новини про те, як українські підлітки вміють "заробляти на життя". Справа в тому, що компанія підлітків змогла перехитрити ігровий автомат, в якому гроші необхідно ловити рукою.

Відео за лічені години розлетілося в мережі і стало дуже популярним, його публікують різні Telegram-канали.

Так, для "швидкої наживи" діти просто опустили туди липку стрічку для лову мух і після запуску автомата паперові купюри самі липли до стрічки. Відомо, що за правилами потрібно заплатити машині і ловити гроші одними руками.

В цей час під сильним потоком повітря вони розлітаються в різні боки. Тому зовсім не факт, що тобі щось перепаде.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Однак замість рук діти використовували стрічку для мух, на яку налипла досить чимала сума грошей. Як видно з відео, результатом вони задоволені. За словами очевидців даного інциденту, таким чином діти обнесли не один ігровий автомат з готівкою.

Раніше повідомляли, з карток "ПриватБанку" в українців пропадає по 15 тисяч гривень - навіть з тих, де немає кредиту: "У будь-який момент...".

Як повідомляв Знай.uа, обіцяли машину на ходу, приїхало незрозуміло що: як захиститися від шахрайства при покупці автомобіля в інтернеті.

Знай.uа писав, шахраї скупили на всі гроші Українки музику в ITunes, ПриватБанк відмовився повертати списане: "не маю жодного гаджета від Apple".