Журналістка Ганна Стешенко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook розповіла про минулу вчора церемонію нагородження щорічної премії "Слугам по заслугах" з програмою "Світське життя", що працює в просторі з телеведучою Катериною Осадчою.

Всього було виділено десять номінацій з кумедними назвами, включаючи "iнвест-няня року" і "червона кнопка року". Але підемо за списком-перша номінація "відповідальність року" — її отримав Ігор Копитін, який не пропустив жодного засідання Верховної Ради.

"Слуга Народу" - фото з Фейсбук (О.Корнієнко)
"Слуга Народу" - фото з Фейсбук (О.Корнієнко)

Далі йде Микола Сольський, який став "Шаолінем року", будучи за трибуною парламенту.

"Наполегливість року" - Галина Третьякова, яка незважаючи на хейт, не сходила зі своїх позицій. "Євроінтегратор року" - Марія Мезенцева. "Децентрализатор року" - Віталій Безгін. "Червона кнопка року" - Людмила Буймістер при натисканні червоної кнопки під час голосування за принципові для партії законопроекти", - пише Ганна Стешенко в публікації.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Залишилося всього чотири номінації - "батько року", "iнвест-няня року", "бджоли проти меду" і "кількість і якість". У першій переможцем став Павло Сушко, виділивши всю увагу турботі про дітей з особливими потребами. Далі слідує Галина Янченко - голова ТСК із захисту інвесторів.

Володимир Зеленський. Фото: Українська правда.
Володимир Зеленський. Фото: Українська правда.
Володимир Зеленський. Фото: Українська правда.

Переможницею "бджоли проти меду" виявилася Анастасія Радіна через найбільш "болючі" законопроекти для нардепів. І наостанок, саме голова Комітету ВРУ з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетьманцев за проведення найбільшої кількості реформ.

Нагадаємо, Володимир Зеленський оцінив себе і партію "Слуга народу" в Трускавці: "Народ повинен"

Як повідомляв "Знай.ua", Давид Арахамія стане для "Слуг" Зеленського DJ Braun на один вечір: розгойдає натовп у Трускавці

Знай.ua писав, Дмитро Разумков може пакувати речі? "Слуга народу" зібрали 150 підписів у Трускавці до приїзду Зеленського