На популярному в Україні сайті OLX з'явилося дуже цікаве і страхітливе оголошення.

Користувачі в мережі вже пожартували на тему того, що плюсів цієї пропозиції всього кілька — тихі сусіди і не потрібно платити за комунальні послуги. Справа в тому, що на Байковому кладовищі пропонують двомісний ділянку за катастрофічні 35 тисяч доларів.

Цвинтар, скріншот із відео
Цвинтар, скріншот із відео

"Пропонується для підзахоронення двомісний ділянку в одній огорожі на Байковому кладовищі. Зручне розташування по центральній алеї. Є всі документи. Ділянка доглянута, обнесена огорожею, встановлені гранітні плити, цоколь, столик і лавочки. Прямі документи від розпорядника. Нотаріальне оформлення. Без комісії", - пише творець оголошення.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"P.S. Жити - саме по собі дорого, а помирати, так взагалі п*здец", - пишуть користувачі.

З переваг цього оголошення, вказано відстань до найближчого міста, площа ділянки (0.10 соток), асфальтована дорога, до 500 метрів центр міста.

Нагадаємо, Дмитро Комаров з "Світ навиворіт" потайки від Саші Кучеренко вирушив на кладовище: "Тут рятують...."

Як повідомляв "Знай.ua", 80-та річниця трагедії Бабиного Яру: Володимир Зеленський вшанував пам'ять загиблих. Президент України Володимир Зеленський поклав квіти до пам'ятника громадянам, страченим нацистами в Бабиному Яру, і встановив лампадку до підніжжя пам'ятного знаку "Менора".

Знай.ua писав, "Веселе" кладовище біля кордону з Україною, де не прийнято плакати: єдине в світі