Святкування розпочалися вже сьогодні

Традиційно, День вчителя відзначається в першу неділю жовтня. Але більшість учнів і батьків не стали чекати 3 числа і почали вітати викладачів вже сьогодні. Як у містах Західної України, так і на Донеччині. Які сюрпризи виявилися найкреативнішими, дізнавалися Знай.ua.

Подарунок на День вчителя
Подарунок на День вчителя: Facebook

Теплі портрети і "казка" у дворі

Вчителям Західної України неймовірно повезло з сюрпризами. Нестандартним і вражаючим стало привітання викладацького складу Тернопільської школи № 28.

До Дня вчителя, що як раз збігся з 30-річним ювілеєм цього навчального закладу, педагогів привітали професійною фотосесією. Кожен портрет видався неймовірно щирим і сповненим найтеплішими емоціями.

Скріншот
Скріншот

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень
Показати ще

"Нам би хотілось звернутись до всіх освітян України через ці світлини тернопільської школи, яким величезний респект за крутезний український контент світлин неймовірних вчителів. Ми б хотіли побажати вам заробітної плати такої, якої вам хочеться, терпіння, якого б вистачало на наших дітей. Ці світлини як наочний матеріал на уроці географії – нам би хотілось щоб ви відчували себе саме так, як вчителі на цих фото", - зазначає адміністратор групи "Батьки SOS" Олена Парфьонова.

Вчитель, портрет - фото Тернопільської школи № 28
Вчитель, портрет - фото Тернопільської школи № 28

Вчитель, портрет - фото Тернопільської школи № 28
Вчитель, портрет - фото Тернопільської школи № 28

А учні Верхньопетровецького ліцею, що знаходиться в Чернівецькій області, приємно здивували своїх вчителів квітковою "магією" на подвір'ї закладу.

До головного місця привітань, усипаного повітряними кульками, діти виклали розкішну алею з гілок ялини і квітів.

Скріншот
Скріншот

"Дорогі наші вчителі, вітаємо вас з Всесвітнім днем вчителя! Високо цінуємо щедрість ваших люблячих сердець, ваше терпіння і розуміння, відданість справі і любов до нас – своїх учнів!", - написали вони у дописі в групі ліцею на Фейсбуці.

День вчителя - фото Верхньопетровецького ліцею
День вчителя - фото Верхньопетровецького ліцею

Мега-листівка з Києва і "режисери" з Донеччини

Не менш креативним виявилося привітання учнів Спеціалізованої школи № 149 м. Києва, що в Солом'янському районі столиці.

Для своїх вчителів діти приготували мега-листівку на величезній шкільній дошці.

День вчителя - фото Спеціалізованої школи № 149
День вчителя - фото Спеціалізованої школи № 149

"Любі наші вчителі, бажаємо вам впевненості та бадьорості, здоров’я та натхнення, поваги та любові, вдачі та успіху. Щоб кожен робочий день був ніби свято. Учні нехай будуть тільки найкращі, найрозумніші та найталановитіші. Бажаємо наснаги й терпіння у вашій нелегкій справі", - такі слова школярі розмістили на Фейсбуці.

Коментар - скріншот
Коментар - скріншот

Справжню режисерську роботу провели учні 9-11 класів Нікольської гімназії "Софія", що знаходиться в Донецькій області.

В одному 7-хвилинному відео вони примудрилися вмістити вітання від десятків школярів та екс-випускників, кумедні сюжети про бажані модну форму і навіть провести журналістське включення.

Скріншот
Скріншот

Скріншот
Скріншот

А от найчуттєвішим, напевно, стало звернення від батьків однієї зі шкіл Кам'янського Дніпропетровської області. Вони розмістили привітання на сайті міста – а адресовані слова класному керівнику 10-Б Клевцю Андрію Миколайовичу з непростою долею.

"Андрій Миколайович переїхав до нашого міста з Донецька, в зв’язку з подіями, які досі є "кривавою раною" нашої країни. Але, незважаючи на труднощі, з якими йому довелося зіткнутися, він надає приклад щирої любові до Батьківщини, приклад віри в велике майбутнє України, висловлює бажання бачити своїх учнів ерудованими, порядними, щирими та самодостатніми людьми", - написали вдячні батьки.

Коментар - скріншот
Коментар - скріншот

Звісно, що святковий "бум" привітань сьогодні тільки стартував і у ці кілька днів педагоги отримають ще чимало кмітливих подарунків.

Тож, і ви не проґавте момент та привітайте зі святом хоча б кількома щирими словами своїх улюблених, нехай і колишніх, вчителів.