Стало відомо про те, в яких країнах овочі найдешевші. Аналітиками був складений спеціальний рейтинг з найпопулярніших овочів у світі.

Про це стало відомо завдяки рейтингу на сайті Picodi.сом, де фахівці поділилися дослідженням на цю тему. Де овочі купити найдешевше, і на якому списку в топі Україна.

У топі найдешевших овочів виявилися такі країни як Пакистан, Єгипет, Туреччина, Алжир і Туніс. За основу був узятий стандартний овочевий набір у вигляді кілограма помідорів, картоплі, цибулі та салату. Там це можна придбати від 38 до 49,90 гривень.

Ціни на продукти, фото: вільне джерело
Ціни на продукти, фото: вільне джерело

Україна в даному рейтингу на 23 місці, з 98 країн. У нас такий набір обійдеться в 84,80 гривень.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Відзначилися високими цінами Японія, Південна Корея, Пуерто-Ріко і Швейцарія. Там цей же набір овочів продають за нечувані суми - від 309 до 379 гривень. До слова, цибуля у нас один з найдешевших - 9 гривень в середньому, що вивело Україну на 5 місце в рейтингу. Найдорожчими з усього виявилися помідори - 38,5 гривень і 45 місце.

Ціни на продукти, фото: вільне джерело
Ціни на продукти, фото: вільне джерело

Картопля в середньому 13 гривень, а ось салат 24 гривні. В цілому, не так вже й дорого виходить набір, однак, могло бути набагато дешевше.

Ціни на продукти, фото: вільне джерело
Ціни на продукти, фото: вільне джерело

Ціни продуктів, зазначені в цьому дослідженні, взяті з сайту Numbeo.com, де збираються тисячами користувачів з усього світу.

Варто відзначити, що зараз, з приходом осені продукти знову почали дорожчати до граничних позначок, і продовжиться це як мінімум до кінця року.

Нагадаємо, що соняшникова олія знову подорожчає для українців: експерти назвали причини

Як повідомляв портал Знай, клієнтка "Сільпо" закотила скандал, щоб не надягати маску

Також Знай писав, середня зарплата українців перевищила 500 доларів