Боржник був змушений сплатити майже півтори сотні тисяч гривень аліментного боргу після застосування до нього встановлених законом обмежень.
Про це розповіли у Мін'юсті.
Так, стало відомо, у місті Суми на виконанні у Ковпаківському відділі державної виконавчої служби з листопада 2016 року перебувало виконавче провадження про стягнення аліментів на користь дитини, починаючи з листопада 2006 року. Варто зазначити, що заборгованість по аліментах склала 147 749 грн.

Борги по аліментах, фото instagram minjust_of_ukraine
Борги по аліментах, фото instagram minjust_of_ukraine

Держаним виконавцем було накладено арешт на його рахунки. Крім того, винесено постанови про обмеження боржника у праві виїзду за кордон, у праві керування транспортними засобами, у праві користування зброєю та у праві полювання.
Коли чоловік мав виїхати закордон, завдяки застосуванню встановлених законом обмежень, боржнику таки довелося у повному обсязі погасити заборгованість –147 749 грн, сплатити штраф у сумі 44 325 грн та виконавчий збір у сумі 14 775 грн.
У Мін'юсті зазначили, що упродовж минулого тижня органи Державної виконавчої служби стягнули 143,6 млн грн аліментів. З них 29,8 млн грн проблемної заборгованості. Загалом же від початку цього року стягнуто 4,9 млрд грн аліментних платежів.

Також Знай писав, що ПриватБанк закрив доступ українці до аліментів і допомоги по безробіттю, які за законом чіпати не можна: дитина залишилася голодною

Як повідомляв портал Знай, змусили повернути 200 тисяч за 6 років: українець залишив двох крихіток без аліментів, штрафом відбутися не зміг

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще