З приходом осені в Україні почали підвищуватися ціни на овочі. На деякі товари ціни злетіли в два рази.

Про це повідомляє Agrotrend.com.ua.

Так, стало відомо, що станом на 29 вересня в Україні відчутно зросли ціни на овочі. Наприклад, тепер вартість найбюджетніших томатів сорту "Сливка" коштує 20 гривень, хоча ще кілька днів тому кілограм можна було придбати за 10 гривень.

Овочі та фрукти. Фото: Кореспондент.
Овочі та фрукти. Фото: Кореспондент.
Овочі та фрукти. Фото: Кореспондент.

Дорожчі сорти томатів також подорожчали, за ті що коштували 25-30 грн, тепер доведеться віддати 35-50 грн за кілограм. Огірки подорожчали до 20-25 грн за кілограм.
Кабачки зараз коштують до 25 грн за кілограм, в той час як тиждень тому ціна була в межах 10 грн за кіло. Баклажани з 18 гривень зросли до 35. Перець можна купити за 12-18 грн. Червоний і жовтий - за 30-50 грн.

Овочі на ринку, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube
Овочі на ринку, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Капуста білокачанна коштує від 7 до 15 грн за кілограм. При цьому кіло молодої капусти на ринку коштує 20-25 грн. Кілограм ріпчастої цибулі на ринку коштує близько 15 грн, а в магазині - близько 10 грн. Картопля на ринку, в залежності від розміру і сорту, коштує від 10 до 18 грн за кілограм.
Також Знай писав, середня зарплата українців перевищила 500 доларів: в яких областях платять від 20 тис. грн. Середня зарплата в Україні зросла до рекордного максимуму

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще