У четверг, 30 вересня, погода в країні буде хоч і сонячною, але принесе перші заморозки. У центральних, північних і східних областях вночі буде мінусова температура, максимум -3. Незначні дощі проллються лише в західних регіонах.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +14 до +18 градусів, вночі температура триматиметься в межах від +4 до +11 градусів.

У центральних областях температура вдень від +12 до +15 градусів, вночі – від -3 до +5 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +12 до +15 градусів, а вночі – від -3 до +5.

У східних регіонах – вдень від +13 до +16, вночі – від -3 до +6. На півдні температура повітря - від +14 до +16 градусів вдень, нічна – до +8 градусів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Погода на 30 Вересня, фото Укргідрометцентр

"30 вересня без опадів, тільки згаданий атмосферний фронт може вплинути на невеликі дощі і щільну хмарну територію України вздовж західного кордону. Вночі настануть морози! Найхолодніша виявиться північно-східна частина", - написала синоптик Наталка Діденко в Facebook.

Народний прогноз погоди на 30 вересня в Україні

30 вересня відзначається день пам'яті святих Віри, Надії, Любові та їх матері Софії. Люди в цей день спостерігали за журавлями: якщо вони полетять, то на Покров (14 жовтня) буде мороз, а ні, то зима буде пізніше. З цього часу вже можуть бути перші заморозки в повітрі нижче 2 градусів морозу. У цей день може бути як дощова і холодна погода, так і ясна, сонячна.

Нагадаємо, що українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Як повідомляв портал Знай.uа, у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною

Також портал Знай.uа писав, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження