Відомий український синоптик Наталка Діденко розповіла, якою буде погода в Україні в останній день осіннього місяця - 30 Вересня.

Про це вона розповіла на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, активним користувачем якої є тривалий час.

Вона повідомляє, що на день Віри, Надії, Любові та Софії в Україні буде досить сонячно, але, холодно. Денна температура повітря може прогрітися аж до 16 градусів тепла, що не може не радувати, однак, нічні +8 будуть сильно відчуватися.

Найхолоднішою частиною країни в цей день стане Північно-східна сторона, а близькість атмосферного фронту і заходу закриє хмарами всі регіони, які знаходяться в тій частині, тому заморозки поки що малоймовірні.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Холодне повітря може дійти до південної частини країни, тому місцевим жителям варто також підготуватися.

Опадів в цей день не передбачається, і тільки атмосферний фронт може зачепити невеликим локальним дощем західну частину країни.

У Криму і Приазов'ї посилиться східний вітер, дійде до 15-20 метрів в секунду.

Погода в Україні 30 Вересня, фото: Facebook
Погода в Україні 30 Вересня, фото: Facebook

Кияни ж можуть розслабитися-опадів точно бути не повинно. Вночі температура повітря становитиме + 4 + 6 градусів. Протягом дня ж буде близько 13 градусів тепла.

"До опалювального сезону ще далеко, сезонні вірусні беки - вже близько, тому не перемерзайте, одягайтеся відповідно прогнозу і погоди. Україна багата на свої вовни і пух, використовуйте їх для комфорту і здоров'я)" - підсумувала синоптик.

Раніше повідомляли, українці поділилися неймовірно красивими кадрами першого снігу, давно такого не було: "зачаровує".

Як повідомляв Знай.ua, зима скасовується, але розслаблятися не варто: в Україні потеплішає до +18, скільки ще триватиме друге літо.

Знай.ua писав, малювання, биття посуду і танці: дієві рецепти лікування від осінньої депресії.