У середу, 29 вересня, погода в країні буде сухою і сонячною. Опадів ніде не передбачається, температура повітря буде максимально комфортною - до +19 градусів, вночі все ж трохи прохолодніше.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +12 до +19 градусів, вночі температура триматиметься в межах від +4 до +12 градусів.

У центральних областях температура вдень від +12 до +15 градусів, вночі – від +4 до +7 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +12 до +14 градусів, а вночі – до +6.

У східних регіонах – вдень від +12 до +16, вночі – від +4 до +8. На півдні температура повітря - від +14 до +17 градусів вдень, нічна – до +11 градусів.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Погода на 29 вересня, фото Укргідрометцентр

"У Києві середа прогнозується без дощу, з нічною температурою +7 градусів і денною + 13 градусів. Така погода залишиться до кінця тижня, включаючи вихідні - суха і свіжа", - написала синоптик Наталка Діденко в Facebook.

Народний прогноз погоди на 29 вересня в Україні

У цей день вшановується пам'ять Святої Євфимії Всехвальної. Якщо в цей день на дворі можна побачити багато тенетника, а шпаки не поспішають відлітати – осінь буде сухою і "протяжливою". Чим тепліше і суші буде на Євфимію, тим пізніше настане зима, а сильних холодів можна не боятися.

Нагадаємо, що українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Як повідомляв портал Знай.uа, у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною

Також портал Знай.uа писав, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження