Виконавчий директор Союзу споживачів України Максим Несміянов перевірив кілька магазинів ковбаси. Відповідне відео з'явилося на його офіційній сторінці.

Як повідомив блогер, українці поскаржилися на дивну "дитячу" ковбасу з підозріло низькою ціною. На ній при цьому немає дата виробництва і номера партії.

Ми вирішили зробити невелике розслідування, попутно перевіривши пару магазинів з продажем м'ясної продукції, - повідомив він.

У підсумку блогер відправився на ринок в Академмістечко, щоб перевірити якості продукції. У першому магазині вони придбали ковбасу, у якої не було дати виготовлення.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

В інших магазинах виявили пліснявий сир, а також прострочену ковбасу на тиждень, а також ковбасу і сосиски без дати виробництва. Виявляється, цим часто грішать виробники м'яса.

Також Несміянов звернув увагу на те, що часто ковбаса знаходиться не в холодильнику, що призводить до того, що продукт вона псується.

Це порушення технологічного процесу
, - повідомив він.

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що мамочка отримала гниль замість курячого філе, яке розвалилося в руках. Як повідомляється, мова йде про м'ясо, куплене в магазині «Ясен» на Дніпробуді міста Кам'янське Дніпропетровської області.

Як повідомляв портал "Знай.ua", клієнтка "Сільпо" закотила скандал, щоб не надягати маску: "Опудало жирне". Клієнтка "Сільпо" закотила скандал через маску

Також "Знай.ua" писав, середня зарплата українців перевищила 500 доларів: в яких областях платять від 20 тис. грн. Середня зарплата в Україні зросла до рекордного максимуму