В основному Telegram-канали "Чорний Список" і "Народний Ревізор" публікують фотографії та відео користувачів, які пов'язані з поганою або зіпсованою продукцією в тому чи іншому українському супермаркеті або магазині.

Вже кілька разів за останні кілька тижнів покупці діляться обуреними відгуками про погану якість сирів де завгодно. Деякі з продуктів потрапляють додому до українців, якісь залишаються на полицях супермаркетів, але проблема одна — закінчення терміну придатності, іноді навіть набагато заздалегідь, ніж зазначено на інформаційній наклейці.

Супермаркет, скріншот: YouTube
Супермаркет, скріншот: YouTube

Зараз сир з цвіллю помітили в одному з київських "Сільпо".

"Неблагородна пліснява на сирі в #Сільпо на просп.правди, 58 в ТЦ Орнамент. #Київ", - йдеться в публікації.

При цьому частина з них не повинні продаватися з цвіллю, але вона є, ймовірно, через неправильне зберігання.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Сир з цвіллю, фото: Telegram
Сир з цвіллю, фото: Telegram

"Дзвінок на "гарячу лінію" Сільпо, винного покарають, результати перевірки повідомлять", - пише один єдиний користувач у коментарях.

Хтось зіткнувся з сиром поганої якості, купивши його в "Ашані". Через два дні він покрився цвіллю, а українці пишуть, що він може вже десять разів був перепакований.

Нагадаємо, сир "ожив" в холодильнику українця через 2 дні після покупки: "10 разів перепакований"

Як повідомляв "Знай.ua", українці привезли малюка в напівнепритомному стані в лікарню і потрапили в пекло: води немає, санітарки кричать

Знай.ua писав, в популярному супермаркеті ціна на сир різко збільшилася по дорозі від полиці до каси: "Прибуткова схема"