Те, в яких умовах зберігаються продукти харчування - дуже важливо для здоров'я споживача. Іноді на порушення санітарних норм вперто закривають очі самі виробники. Відповідний пост опублікували в співтоваристві "Чорний список" в телеграмі.

На цей раз в неприємну ситуацію потрапив магазин популярної мережі "Ашан", який знаходиться в Дніпрі, на бульварі Зоряний.

"Купили сир в #Ашан на бульварі Зоряний, 1а.сир через два дні покрився цвіллю. Дніпро " » - написав автор повідомлення.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

«А ви його ці два дні як зберігали? А якщо відповісти чесно? Втім, не важливо, таке буває, не в Європі живете», «Ну і відмінно - цвіль в подарунок. А раптом благородна?", "Він вже 10 разів перепакований. Ну добре хоч на ньому вся інформація є з термінами...", - зазначають у коментарях українці.

"Мені подобаються і" заокруглення " в свою сторону. І ось тільки не треба говорити, що три копійки не гроші, якщо копійки не гроші, то чому не округлюють на користь покупця?",- «Тому, що для однієї людини це "не гроші", а для мережі з тисячами чеків - дуже навіть гроші. Що незрозумілого-то?",- обурюються коментатори в співтоваристві.