Всі ми хочемо бути здоровими. Всі ми знає традиційну профілактику хвороби: одягатися по погоді, їсти більше овочів і фруктів, не забувати парасольку в дощову погоду. Але так само для повної впевненості, що ви і ваша сім'я точно не захворієте, спробуйте провести ритуали для здоров'я.

Зараз питання здоров'я стоїть дуже актуально. В осінній сезон організм і так вразливий до сезонних хвороб, а в період пандемії і зовсім не варто нехтувати різними способами профілактики. Пропонуємо вам добірку ритуалів Сіморона для здоров'я, вони допоможуть вам підтримати свій стан в цей непростий час.

1. Зробіть літачок з паперу. Напишіть на ньому свою хворобу і відправте у вікно. Говоріть при цьому: "Хвороба моя прощай на століття, адже я здорова людина".

2. Стоячи під душем, уявіть що ви змиваєте свою недугу, проговорюйте: "Вода хворобу мою змиває, від негативу очищає".

3. Беремо шматок цукру, називаємо його тією хворобою, на яку ви хворієте, потім киньте цукор в чай і скажіть: "Як чай цукор розчиняє, так і хвороба моя зникає". Потім потрібно випити чай до дна.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

4. Купіть ліки для своєї недуги. Покладіть його на хворе місце і уявіть, як хвороба проходить. Етикетка повинна дивитися на хворе місце.

5. Візьміть пилосос і включіть його на максимальну потужність. Піднесіть до тієї області, яку хочете вилікувати і уявляйте, як пилосос висмоктує хворобу

6. Візьміть аркуш паперу, зробіть напис моє здоров'я. Повісьте лист на стіну і кожен день підходите до нього, поправляйте зі словами: "Я здоров'я поправляю, своє тіло зцілюю".

7. Відкрийте кватирку, включіть світло і відкрийте кран з водою. Бажано, у всіх доступних місцях. Підійдіть близько до однієї зі стін квартири, доторкніться долонями і скажіть: "Будинок-ти фортеця моя, зціли мене!". Побудьте в цьому положенні пару хвилин, відчуєте цілющі вібрації. Подякуйте будинок і повертайтеся до справ.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли змову на удачу, щоб завжди щастило: Знахар розсекретив простий спосіб

Також "Знай.иа" медовий обряд на отримання щасливого життя-потрібно три свічки: всім лиходіям дьогтю в пащу

Як повідомляв портал «Знай.иа", Сорокоуст в Церкві за здравіє і упокій: за кого категорично не можна замовляти цю молитву