Чотири порушення режиму повного і всеосяжного припинення вогню зафіксовано в районі проведення операції Об'єднаних сил за минулу добу, 25 вересня.
Про це повідомляє пресштаб ООС в ранковому зведенні в соціальній мережі Facebook. Ситуація була контрольованою українськими військовими, а інтенсивність обстрілів злегка знизилася на лінії зіткнення.

Воїн ЗСУ, фото з фейсбук
Воїн ЗСУ, фото з фейсбук

Путінські окупанти здійснювали обстріли в напрямку Верхньоторецького, Мар'їнки, Лебединського і Водяного, використовуючи при цьому заборонені Мінськими домовленостями міномети калібру 82мм і 120мм, артилерійські системи калібру 122мм, стрілецьку зброю, а також протитанкові станкові, автоматичні і ручні гранатомети.

"В результаті ворожих дій один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав вогнепальне поранення. Воїн перебуває в лікувальному закладі, стан його здоров'я-задовільний. Військовослужбовці Об'єднаних сил відкривали вогонь у відповідь, застосовуючи дозволене Мінськими домовленостями озброєння", - йдеться в повідомленні. ООС

Українські навчання, скріншот: Facebook
Українські навчання, скріншот: Facebook

З ранку поточної доби порушень поки не було зафіксовано, українські воїни продовжують стежити за ситуацією на Донбасі, виконуючи завдання зі стримування збройної агресії.

Нагадаємо, путінські розвідники влетіли на українські навчання в Чорному морі: "Ставляться, як до м'яса"

Як повідомляв Знай.ua, пухнастий взвод ЗСУ: українські герої похвалилися своїми кошенятами на передовій

Також Знай.ua писав, офіцер-штурмовик Богдан засмутив потужною підтримкою героїв на передовій: "Повернулися додому живими і цілими"