На офіційній сторінці Командування Повітряних Сил ЗСУ в соціальній мережі Facebook з'явилася інформація про вторгнення російських літаків-розвідників в зону навчань українських воїнів в акваторії Чорного моря.

Повідомляється, що в районі проведення бойових стрільб зенітних ракетних військ ЗС і військ ППО пролетіли СУ-24МР і Іл-20, таким чином грубо порушивши порядок використання простору в повітрі. Бо вони кілька разів залетіли в заборонену зону, зарезервовану для проведення даних навчань.

Воїни ЗСУ, фото з фейсбук
Воїни ЗСУ, фото з фейсбук

"Російські літаки перетинали Бойові курси мішеней типу ВР-3 Рейс, за якими застосовувалися українські зенітні керовані ракети. Російське керівництво в черговий раз демонструє своє справжнє обличчя, влаштовуючи провокації і наражаючи на небезпеку власних військових льотчиків", - йдеться в публікації.

Повідомлення зібрало безліч обурених коментарів українців, які дивуються, чому окупанти займаються подібними діями.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Українські військовослужбовці, фото: Facebook
Українські військовослужбовці, фото: Facebook

"Ким потрібно бути щоб підставлятися під зенітну ракету? Командування окупантів зовсім не береже їх, ставляться як до м'яса", "Падлюки, як ці кацапи вже дістали!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, пухнастий взвод ЗСУ: українські герої похвалилися своїми кошенятами на передовій

Як повідомляв "Знай.ua", сержант Андрій після гарячої Авдіївки виховав ціле покоління захисників України: "Відбити було не просто..."

Знай.ua писав, офіцер-штурмовик Богдан засмутив потужною підтримкою героїв на передовій: "Повернулися додому живими і цілими"