Пандемія COVID внесла зміни в суспільне життя всіх громадян країни. Обмеження торкнулися роботи кафе, Умов проведення громадських заходів та роботи кінотеатрів. Одна з мереж кінотеатрів України поставилася до карантинних вимог дуже серйозно.

Українська мережа кінотеатрів Планета Кіно ввела оновлені правила відвідування своїх кінозалів. Для того, щоб подивитися фільм в їх кінотеатрах, спочатку потрібно буде заповнити документ, в якому зазначено, що людина не хвора коронавірусом. Він повинен надати ПЛР-тест, який дійсний три дні після здачі, експрес-тест, довідку про наявність антитіл або covid-сертифікат.

Обмеження "Планети Кіно", скріншот форми з сайту кінотеатру
Обмеження "Планети Кіно", скріншот форми з сайту кінотеатру

Нові обмеження обурили користувачів. Вони вважають дані правила обмеженням їх прав і свобод. Дійсно, чому для того, щоб потрапити на сеанс потрібно здавати ряд тестів? Обмеження дійсно виглядає дивно.

Обмеження "Планети Кіно", скріншот форми з сайту кінотеатру
Обмеження "Планети Кіно", скріншот форми з сайту кінотеатру

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

При карантинних обмеженнях до роботи кінотеатрів є чіткі вимоги: зал повинен бути заповнений не більше, ніж на 50%. У жодному офіційному документі не йдеться про те, що для відвідування громадських місць потрібні COVID-сертифікати. Такі суворі правила можуть згубно позначитися на роботі кінотеатрів. Більшість потенційних клієнтів піде туди, де правила відвідування більш лояльні і уважні до своїх гостей. Що наштовхнуло Планету кіно піти на такі суворі заходи-незрозуміло. Але, очевидно, якщо вони вирішили, що така стратегія приведе їх до успіху, то, без сумніву, це їх право.

Нагадаємо, раніше Верховна Рада замовила за 12 млн "апгрейд" кінозалу на Банковій

Також "Знай.иа" повідомляв, що Віктор Ляшко розповів, як працюватимуть кінотеатри і кафе на локдауні: головні умови від МОЗ

Як повідомляв портал "Знай.иа", кияни показали напівпорожнє відерце з попкорном в кінотеатрі: "Миші з'їли?"