У Миколаєві затримали шахраїв, які виманили величезні гроші у 95-літньої пенсіонерки. Про це повідомляє ГУНП області.

22 вересня до правоохоронців звернулася Літня жінка. Вона поскаржилася на те, що на її телефон надійшов дзвінок. Незнайомка постала її дочкою і плачу повідомила, що потрапила в ДТП і отримала серйозні травми, через що їй потрібна величезні гроші на операцію в Одесі. Також вона сказала, що гроші можна передати через адвоката, який незабаром з'явився на порозі її будинку.

З'ясувалося, що у шахрая був спільник, який і тримав на зв'язку жертву, видаючи себе за її родичку. Пенсіонерка віддала все, що мала 1,9 тисячі американських доларів.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Вже пізніше, коли поспілкувалася дійсно з донькою, зрозуміла, що стала жертвою аферистів.

Співробітники карного розшуку і слідчі Миколаївського районного управління встановили особу зловмисників.

Затримані сидять у СІЗО та отримали повідомлення про підозру. Правоохоронці вилучили гроші, які передбачає повернути пенсіонерці.

Раніше повідомляли, трудовий стаж 35 років і пенсія 3000 гривень: у Мінсоцполітики визначили, кому підвищать виплати з 2022 року.

Як повідомляв Знай.uа, пенсіонерам зробили "подарунок" до Нового року, виплати зростуть для всіх: "ціна помилки-якість життя".

Знай.uа писав, навіть 2000 гривень не набереться: скільки отримуватимуть пенсіонери на місяць і кому не світить підвищення.