Восени багато людей відчувають дискомфорт, від головних болів і постійної втоми до загострення хронічних захворювань. Не дивно, організм перебудовується з літнього режиму на зимовий, нестача вітамінів, зменшення світлового дня – це все негативно впливає на здоров'я і самопочуття громадян. Але особливо тривожно, коли до цього непростого часу підключаються магнітні бурі.

В кінці вересня нас чекають кілька сильних магнітних бур. Першу бурю прогнозують на 26 вересня. Вона буде потужністю в 4 бали. Друга очікується 28 вересня, як кажуть експерти, ця магнітна буря по потужності досягне 5 балів.

Магнітні бурі, фото: pixabay.com
Магнітні бурі, фото: pixabay.com

Навіть абсолютно здорові люди можуть відчути нездужання. Також при таких бурях можуть бути перебої в роботі техніки і електрики .

Проблем зі здоров'ям можна уникнути. Для цього потрібно дотримуватися простих правил:

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Перше: потрібно добре висипатися. Повноцінний 7-9-годинний сон допоможе організму підтримувати стабільний стан всіх органів. Не забувайте дотримуватися розпорядку дня.

Друге: постарайтеся скоротити споживання гострої, смаженої, важкої і шкідливої їжі.

Третє: обмежте споживання кави і кофеїновмісних напоїв. Якщо можливо -відмовтеся від них зовсім.

І останнє - не забувайте про водний баланс. Пийте потрібну кількість води на вашу масу тіла. Також в такі дні дозволяється вживання морсів, компотів і трав'яних чаїв.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що до землі на лютій швидкістю летить "нещасний випадок" з глибокого космосу: холодний, великий і дуже старий

Також "Знай.uа" метеозалежних можуть переслідувати головний біль, проблеми зі сном і болі в суглобах: як не піддаватися впливам погоди

Як повідомляв портал "Знай.uа", "штормити" буде нещадно: українців попередили про потужних магнітних бурях у вересні