Багато підприємців користуються послугами ПриватБанку для проведення фінансових операцій. Для цієї категорії користувачів ПриватБанк опублікував попередження. Вночі 25 і 26 вересня з роботою Приват24 для бізнесу можуть виникнути проблеми. Приват буде модернізувати Приват24 для бізнесу.

Про можливі проблеми в роботі додатку написав прес-секретар Приватбанку Олег Серга. "Шановні бізнес клієнти банку та підприємці! На вихідні вночі ПриватБанк проводить технічні роботи з модернізації онлайн банку "Приват24 для бізнесу". Саме в нічний час 25 і 26 вересня деякі операції в «Приват24 для бізнесу» можуть бути короткостроково недоступними. Просимо враховувати час технічних робіт, якщо ви плануєте бізнес платежі вночі. Просимо вибачення за незручності." - написав прес-секретар у своєму пості.

Пост-попередження, скрін Facebook Олег Серга
Пост-попередження, скрін Facebook Олег Серга

Технічні роботи можуть доставити підприємцям серйозні проблеми. Ті, хто веде бізнес і в нічний час можуть зіткнутися з серйозними ускладненнями у фінансовій діяльності свого підприємства.

Потрібно бути готовим до деяких неприємностей. Але це очікування того варте. Після модернізації онлайн-банкінг у сфері бізнесу стане ще більш зручним, ніж був раніше. У Приватбанку завжди працюють над поліпшенням сервісу, і його зручністю для користувачів банківських послуг.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, раніше українці заблокували сім-карту і зняли 12760 гривень, вона розповіла про обмані у відділенні Приватбанку

Також "Знай.иа" українець запідозрив ПриватБанк у підміні документів: оформили відразу кілька кредитів на чужий паспорт

Як повідомляв портал "Знай.иа", Українка залишилася без законної пенсії через Приватбанку, Приват 24 теж заблокували: "Приходять повідомлення..."