Українці просять уряд перерахувати суму допомоги на дітей з 860 гривень до 2700.

Відповідну петицію подав Дубовський Дмитро.

Так, українці звертаються до уряду з проханням збільшити виплати на дітей. Зараз вона становить 860 гривень на місяць, при цьому сума не прив'язана до прожиткового мінімуму.
Так як розмір допомоги був встановлений багато років тому, зараз прийшов час провести індексацію. При чому мова йде про те, щоб збільшити суму для всіх матерів, в тому числі хто вже отримує виплати.

Мама і дитина, скріншот: Youtube
Мама і дитина, скріншот: Youtube

"Виплати на дітей становлять суму 860грн на місяць без індексації та прив'язки до прожиткового мінімуму, що становило в "домайданні часи" 108$ США. Зараз ці гроші з урахуванням гіперінфляції при нинішніх цінах складають всього 30$. Вимагаю, від імені народу України перерахувати, індексувати виплату на суму 2700, що становить 100 $ США для всіх матерів, у тому числі хто вже отримує виплати", сказано в тесті петиції.

Зазначимо, що ця петиція вже встигла набрати понад 100 підписів, щоб її розглянули у Верховній Раді необхідно 25 тисяч. Щоб зібрати необхідну кількість голосів є ще 91 день.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Нагадавши, що студент заплатив за навчання в ПриватБанку і потрапив на кругленьку суму: "будемо раді, з повагою". "ПриватБанк" зняв комісію в розмірі кількох сотень гривень

Як повідомляв Знай, як отримати посилку ще швидше: "Нова пошта" поділилася корисним лайфхаком.

Знай писав, арешт майна та банківських рахунків українців за борги: Мін'юст налякав ноу-хау.