У суботу, 25 вересня, в країні очікується невелике прояснення і місцями сонячна погода. Але, незважаючи на ледь відчутне потепління, дощі все ж прогнозують практично у всіх областях - східних, південних, центральних і північних.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +15 до +20 градусів, вночі температура триматиметься в межах від +7 до +10 градусів.

У центральних областях температура вдень від +13 до +17 градусів, вночі – від +7 до +10 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +12 до +16 градусів, а вночі – до +10.

У східних регіонах – вдень від +12 до +17, вночі – від +7 до +9. На півдні температура повітря - від +17 до +21 градусів вдень, нічна – до +11 градусів.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Погода на 25 вересня, фото Укргідрометцентр

У Києві вихідні будуть дощовими. У суботу температура вночі становитиме від +8 до +10, вдень до +15 градусів.

Народний прогноз погоди на 25 вересня в Україні

25 вересня вшановується пам'ять святого Автонома (Артамона), єпископа Італійського. Тваринне життя швидко завмирає, осінь вступає в свої права. Наші предки в цей день вивчали листя берези і дізнавалися майбутню весну: якщо вони жовтіють з верхівки - весна буде ранньою, а якщо знизу, то – пізньою.

Нагадаємо, що українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Як повідомляв портал Знай.uа, у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною

Також портал Знай.uа писав, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження