МОЗ масово скаржаться українці на закритті шкіл. Це можна побачити на Фейсбук-сторінці міністерства.

З 23 вересня по всій Україні введено жовтий рівень небезпеки через поширення коронавірусу в нашій країні. Таким чином МОЗ досить сильно посилив карантин, однак при цьому не закрив школи. При дотриманні певних умов робота старшої школи і вузів дозволена, а також дозволена робота молодших шкіл і садків.

Школа, скріншот: YouTube
Школа, скріншот: YouTube

Перелік обмежень

  • Проведення масових заходів за участю більше однієї людини на 4 кв. м площі будівлі;
  • Заповнюваність кінозалів та інших закладів культури - не більше 50%;
  • Спортзали можуть працювати за умови - не більше 1 людини на 10 кв. м;
  • Школи можуть працювати, якщо вакциновано не менше 80% персоналу (це стосується всіх співробітників, а не тільки вчителів).
  • Садочки та школи для 1-4 класів продовжують роботу

Однак багато українців почали жалувати МОЗ на те, що масово закриваються школи і садки.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

В Ірпені в державних школах включаючи початкові, і дитячих садках незаконно зупинений навчальний процес. Міністерство охорони здоров'я України , Міністерство освіти і науки України, зверніть увагу!"; "У Корсунь-Шевченківському частина шкіл теж. Відправили вчителів додому без збереження заробітної плати. Відбувається тиск і залякування звільненнями"; "а в Здолбунівській ОТГ сади закрили
, - розповідають вони.

Нагадаємо, раніше Кабмін заявив про обов'язкову вакцинацію для окремих категорій громадян

Як повідомляв Знай.uа, доктор Євген Комаровський і футбольний коментатор Віктор Вацко помірялися "грибним урожаєм": "Головач гігантський".

Знай.uа писав, у вас є 30 хвилин, щоб врятувати життя: в яких випадках треба негайно викликати швидку.