Надзвичайна подія сталася під Черніговом у місті Новгород-Сіверський. На перерві в гімназії №1 в кабінеті під номером, який має славу нещасливого числа – 13 стався обвал стелі, але найжахливіше, що така ситуація в цій школі трапляється вже не в перший, а в третій раз.

Про це повідомляє Телеграм-канал "Україна в шоці"

На превелике щастя, немає жодного потерпілого, тому що якимось дивом, за хвилину до страшного обвалу всі діти вийшли з класу в коридор на зміну.

Як повідомляє міськсосвіт: адміністрація гімназії жодного разу до них не зверталася з проханням поміняти стелю, мова завжди йшла про необхідність заміни підлоги. Тому, як тільки Відділ освіти дізнався про НП, терміново була створена комісія, оглянули місце подій і з'ясували обставини. За результатами обстеження звичайно ж буде проведено ремонт стелі.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Директор гімназії-Мокрякова Віра Петрівна - була змушена надати акти перевірок технічної комісії освітнього закладу стану будівель. І тут з'ясувалося, що обвал стелі в цій установі вже трапляється втретє.

Батьки школярів сильно стурбовані і вимагають подальшого розслідування.

У той же час як Новгород-Сіверська міська територіальна громада могла не знати про два минулих обвалах стелі і хто буде в цьому розбиратися – питання залишається відкритим.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту Тетяна Ковальчук теж бачить у цій надзвичайній ситуації проблему, але під своїм кутом: "Шкода, що про такий стан стелі в деяких кабінетах гімназії у відділі освіти, молоді та спорту дізнаються не на початку літніх канікул, коли ще не почалися заняття, а зараз".

Головне, що немає постраждалих, а зі своєю совістю, люди в костюмах нехай розбираються самі.

Нагадаємо, Комунальники дружно "забили" на обвалену стелю на Майдані. У Києві, на Майдані Незалежності, ніяк не закінчать ремонт аварійної стелі в підземному переході.

Як повідомляє портал " Знай.ua", Школа зібрала з батьків гроші не ремонт, а діти сидять на "аварійних" стільцях: цвяхи стирчать звідусіль. Українці поскаржилися на місцеву школу і натякнула на корупцію.

Також " Знай.ua" писав, про те що Зіркове подружжя Пугачової та Галкіна провели дітей в другий клас: "Красиво жити не заборониш". Перше вересня знаменитих дітей в одній з елітних гімназій.