У четвер, 23 вересня, погода не обрадує сонцем і відчутним теплом, максимальна температура повітря до +15 градусів. Незначні опади прогнозуються в північних, центральних і східних областях.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +12 до +15 градусів, вночі температура триматиметься в межах від +3 до +6 градусів.

У центральних областях температура вдень від +11 до +13 градусів, вночі – від +4 до +7 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +8 до +11 градусів, а вночі – до +6.

У східних регіонах-вдень від +10 до +14, вночі – від +5 до +8. На півдні температура повітря - від +12 до +14 градусів вдень, нічна – до +8 градусів.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Погода на 23 вересня, фото Укргідрометцентр

"Вітер у п'ятницю посилиться у всій Україні і досягне штормових поривів! Обережно! 23 вересня Київ буде найхолоднішою столицею Європи", - написала синоптик Наталка Діденко в Facebook.

Народний прогноз погоди на 23 вересня в Україні

У цей день вшановується пам'ять святителів Петра і Павла, єпископів Нікейських. Про погоду судили по горобині. Якщо горобини в лісі багато-осінь буде дощовою, якщо ж мало — сухий. Багато ягід на горобині віщує сувору зиму, тому і заготовляли тоді горобиновий квас, щоб у великі холоди лікувати простудні захворювання.

Нагадаємо, що українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Як повідомляв портал Знай.uа, у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною

Також портал Знай.uа писав, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження