Експерт озвучив свій прогноз на економіку нашої країни. Про це розповів керівник інвестиційної компанії HUGS Ерік Найман в блозі на Youtube.

Передбачається, що показник ВВП нашої країни вперше за вісім років перевищить позначку в сто вісімдесят три мільярди. Базовий прогноз інвестиційної компанії HUG'S повідомляють, що в наступному році ВВП буде 195,7 мільярда доларів.

При цьому прогноз Національного банку України, який оприлюднили в липні цього року, ВВП України в наступному році досягне 200 млрд доларів.

Проте Ерік Найман стверджує, що ситуація 2013 року сильно відрізняється від прогнозу, що Україна з того моменту втратила ряд територій.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

поки що, швидше за все, в 2022 році ВВП України вперше перевищить показник в 200 млрд доларів
, - повідомив фінансовий аналітик.

Еріка Найман заявив, що середній курс національної валюти в цьому році складе близько 27,5 грн за долар. У НБУ відзначають, що в 2022 році гривня стане слабшою, проте мова йде поки про серйозну девальвацію.