Українці знайшли на полицях магазину хліб, який захопили мошки.

Споживачів вже давно не влаштовує якість пропонованих товарів, тому вони залишають масу скарг на українських виробників продуктів харчування. Причиною обурення також є торгові лавки магазинів, які рясніють товарами з давно закінченими термінами придатності.

Цього разу українець показав, який хліб продають в одному з магазинів популярної торгової мережі "Сільпо" в місті Бахмут Донецької області.

На опублікованому в соцмережі короткому ролику можна побачити кілька мошок, які відчайдушно намагаються прорватися крізь поліетиленову упаковку чорного хліба "Бородинський" від виробника "Чайка". Автор відео на записі здивовано заявляє: "Що тут відбувається?!". Звісно, що комах в хлібі бути не повинно, як і інших сторонніх предметів і жителів. Реакцію персоналу на виявлених мошок очевидець не повідомив.

"У хлібі оселилися мошки", - написали в Telegram-каналі "Чорний список".

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Користувачів соцмережі наявність мошок здивувала так само, як автора відео.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, мошки випередили покупців і влаштували вечірку в слойці з вишнею: "Так смачніше"

Як повідомляв Знай.uа, "Люди не свині, зжеруть": привіз свіжого м'яса в столичний маркет вразив покупців антисанітарією

Також портал Знай.uа писав, що в відомому супермаркеті українців з сиром відправляють у минуле: дірки більші, ціна менша