Українка поскаржилася на Ощадбанк, який не міг оформити карту киянина для її мами з інвалідністю.
Про це вона написала на сайті Мінфіну.
Так, українка розповіла, що три роки тому оформили для мами карту киянина у відділенні Ощадбанку вулиці Л.Толстого 23. Карта була дійсна до 01.10.2021, тому 1 вересня 2021 вони прийшли у відділення по вулиці Малишка 39, де неподалік проживає пенсіонера і оформили перевипуск карти. У банку повідомили, що картка буде готова 14 вересня, а по її готовності їм прийде повідомлення.

"Ощадбанк", фото: Знай.uа
"Ощадбанк", фото: Знай.uа

10 вересня вони хотіли перевірити наявність грошей по соцвиплаті до Дня Незалежності, але банкомат забрав карту. У відділенні банку повідомили, що все добре, карта заблокована і потрібно почекати 14 вересня, коли буде готова нова.

" З 14-19 вересня - дзвінки в банк, переговори з гарячою лінією ощад банку, карта не готова, чомусь,??? можливо!!! буде готова 20 вересня. Дзвоню в ощад 20 вересня, оператор каже, що карта готова, отримаєте у відділенні. І тільки після мого дзвінка на гарячу лінію - приходить смс про готовність карти! Моя мама - інвалід, через все місто їде у відділення Ощадбанку на Толстого 23, і там співробітник радісно повідомляє, що карту дати вони можуть, але на ній зображено фото не моєї мами, а зовсім чужого! МУЖИКА, з ПІБ моєї мами!!! І типу їздите так, яка вам різниця! Або чекайте ще місяць, поки зроблять може бути!!!, карту з вашим фото", — розповіла вона.

Скарга на Ощадбанк
Скарга на Ощадбанк

Але, жінка так і не змогла скористатися цією карткою в громадському транспорті, так як вона виявилася заблокована. Через це пенсіонерка змушена їздити платно в транспорті міста.
В Ощадбанку відреагували на цю ситуацію і заявили, що виправлять все найближчим часом.

"Приносимо вибачення за ситуацію. Перевіримо деталі і зробимо все можливе, щоб виправити помилку в найшвидший термін", — зазначили в Ощадбанку.

Відповідь Банку
Відповідь Банку

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Нагадавши, що українець втратив субсидію через "Ощадбанк": два роки не міг оплатити за комуналку

Як повідомляв "Знай.uа" , Українка в "Ощадбанку" ледь не втратила останні гривні - у касі "з'їдають", як у банкоматі: "За що?"

"Знай.uа" писав, термінал Ощадбанку "з'їв" 2700 гривень, клієнт чекає грошей вже тиждень: "Сказали, Це ваші проблеми"