В ООС розповіли про молодого офіцера на ім'я Богдан, який кинув звичайне життя заради захисту своєї Батьківщини. Що про це думає сам чоловік.

Новий пост з'явився на сторінці операції об'єднаних сил у соціальній мережі Facebook, де регулярно з'являються новини з передової.

Богдан-молодий офіцер, який служить у гірсько-штурмовій Закарпатській бригаді. Народився він у Кропивницькому, і відразу після 18 років відправився на службу в Збройних силах України.

Спочатку був механіком-водієм у танковій бригаді, а потім почалася війна. З першого дня він захищає країну від окупантів. Танковий взвод, в якому і служив Богдан, брав участь у штурмі Савур-Могили.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Не забуває чоловік і про навчання. Не так давно він закінчив військовий навчальний заклад за напрямом психологія. Все для того, щоб допомагати не тільки собі впоратися з труднощами, а й своїм побратимам.

Військовий Богдан, фото: Facebook
Військовий Богдан, фото: Facebook

"Покоління оновлюються, думки оновлюються, А бази даних, з якими ми працюємо-це дослідження попередніх років. Згодом хочу сформулювати свою думку і привнести щось нове і корисне в Збройні Сили, спростить обстановку у військових колективах в психологічному плані. Зараз працюю над тим, щоб допомагати і підтримувати якомога більше своїх товаришів по службі, щоб вони повернулися в свої будинки цілими морально і фізично" - розповідає чоловік про свою службу.

Нагадаємо, молодий боєць ЗСУ став універсальним солдатом на Донбасі: "Стоїмо міцно, захищаємо своє"

Як повідомляв Знай.ua, воїни ЗСУ тримають вухо гостро, поки окупанти затихли і не літають над головами на Донбасі: захищають Україну ціною свого життя

Знай.ua писав, двоє воїнів ЗСУ отримали осколкові поранення на Донбасі: прикрили собою рідну землю від обстрілів ворожої артилерії