З великої і теплої Одеси, де вже закінчився "оксамитовий сезон" відпусток і тисячі українців поїхали до себе додому в різні куточки країни, прийшли доволі холодні новини. Виявилося, що тут в одній з маршруток пішов дощ. У прямому сенсі на голови пасажирів потекла вода.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Одеса як вона є".

Одеська маршрутка, скріншот: YouTube
Одеська маршрутка, скріншот: YouTube

"В Одесі з підвищенням ціни на проїзд, маршрутки обладнали душем. Маршрутка №145.", - підписали публікацію автори.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Варто також нагадати, що вартість проїзду в одеських маршрутках підніметься до 10 гривень. Про це кілька тижнів тому заявив заступник мера Одеси Сергій Тетюхін.

За його словами, перевізники запросили підвищення ще в травні-червні і надали розрахунки. Вони стверджують, що нинішній тариф у 7 гривень є нижчим за рівень рентабельності.

Сергій Тетюхін зазначив, що підвищення — вимушений захід, особливо після локдаунів, коли перевезення були обмежені сидячими місцями. При цьому він додав, що цей тариф нерегульований, він затверджується в Департаменті транспорту, а не виноситься на розгляд виконавчого комітету.

Раніше повідомляли, новий "колумбайн" в Росії: стрілок заблокувався в університеті, є загиблі і поранені.

Як повідомляв Знай.uа, призов в українську армію, 1 жовтня: історія майбутнього батька, який ховався від військкомату 3 роки.

Знай.uа писав, жахлива пожежа в таборі "Вікторія" забрала життя трьох дітей: що відомо через 4 роки про трагедію.