У Південній Африці розслідують загибель шістдесят трьох пінгвінів. Про це повідомляється на Фейсбук-сторінці Національного парку Table Mountain.

Пінгвінів знайшли мертвими 17 вересня 2021 року.Смерть сталася раптово десь між днем четверга і вранці п'ятниці. Офіційні особи, експерти-консультанти та ветеринари з національних парків Південної Африки( SANParks), міста Кейптауна та експерти з пінгвінів з південноафриканського фонду охорони прибережних птахів (SANCCOB) почали розслідування можливої причини смерті.

Мертві птахів були перевезені в місто Санккоб для розтину, а біологічні зразки відправили для тестування на хвороби і токсикології. У жодної з птахів не спостерігалося зовнішніх фізичних пошкоджень.

Також експерти прийшли до висновку, що у всіх пінгвінів було кілька укусів бджіл, і багато мертвих комах було знайдено на тому місці, де загинули Птахи. Таким чином, попередні дослідження припускають, що пінгвіни загинули через те, що їх вжалила зграя медоносних бджіл.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Пінгвін. Фото: Вікіпедія.
Пінгвін. Фото: Вікіпедія.
Пінгвін. Фото: Вікіпедія.

Вчора на пляжі Фіш-Хук також був знайдений мертвий пінгвін, який, як підтвердив ветеринар SANCCOB, також мав кілька укусів бджіл. Проте, зразки все ще досліджуються на предмет наявності інших токсичних речовин і хвороб, щоб виключити будь-яку іншу потенційну причину.

Раніше повідомляли, зоопарки під загрозою закриття: "слуги" Зеленського хочуть заборонити використання тварин.

Як повідомляв Знай.uа, ведмедик Селфі після смерті мами став дружити з людьми: "приходив на базу і клянчив їжу".

Також ми повідомляли, що хитрий ведмідь вкрав посилку прямо з порога. Незважаючи на те, що за ведмедями закріпився стереотип величезних неповоротких недотеп, цей образ не відповідає реальності. Еслі клишоногого ведмедика щось дійсно зацікавить, він добереться до мети.

[embed]https://youtu.be/jmktbHXCzD4[/embed