Вже 21 вересня очікується незвичайна подія. Нас чекає повний місяць, який співпаде ще з одним важливим астрологічним подією: Венера стане в опозицію до Урану.

Порадами про те, що потрібно, і чого не варто робити в цей день поділився telegram-канал Новини.Live

Що потрібно робити в цей день?

21 вересня-це той день, який буде дуже сприятливим для вирішення фінансових питань. Якщо у вас є борги, це прекрасний час для того, щоб з ними розібратися. Сприятливий день для того, щоб просити оплату вашої праці або навіть підвищення заробітної плати.

Повний місяць 21 вересня, фото з відкритих джерел
Повний місяць 21 вересня, фото з відкритих джерел

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Будьте обережні. У цей день вас може сильно підвести здоров'я. Може піднятись тиск, відкриються зубний біль, ви можете відчувати слабкість і млявість. У цей день астрологи вкрай не радять проводити операції. Наприклад, похід до стоматолога краще відкласти на інший день. Але якщо вас мучать хронічні захворювання, не забудьте взяти з собою ліки, яке вам допомагає при загостреннях хвороби. Воно вам стане в нагоді.

21 вересня стане прекрасним днем, щоб порадувати себе довгоочікуваною покупкою. Це сприятливий день для шопінгу. Витратьте час на похід в магазин, купіть що-небудь з одягу, взуття, предметів меблів, парфуми, предмети гігієни.

Повний місяць 21 вересня, фото з открітіх джерел
Повний місяць 21 вересня, фото з відкритих джерел

Так само цей день розташовує до того, щоб зізнатися у закоханості, найімовірніше ваш об'єкт обожнювання відповість вам взаємністю.

Чого не варто робити в цей день?

21 вересня вдалий день для того, щоб повертати борги, а от брати нові не варто. Це може накликати на Вас невдачі, і проблеми з поверненням кредиту. Якщо вам все ж потрібно позичити гроші, відкладіть цю подію до кращих днів.

Так само не варто звільняться з роботи. Якщо ви звільнитеся з роботи в цей день, у вас можуть виникнути проблеми з пошуком нової роботи і фінансові труднощі.

Безумовно не варто конфліктувати. Наберіться терпіння і контролюйте емоції. Пам'ятайте, в цей день Всесвіт запам'ятає всі скандали в цей день і пізніше поверне їх вам у вигляді невдач.

Нагадаємо, раніше став відомий любовний гороскоп від Хаяла Алекперова

Також "Знай.uа" писав, що Овен побореться з Марсом за вересневий повний місяць

Як повідомляв портал "Знай.uа", гороскоп України говорить про те, що в 2023 році будуть дострокові вибори