З'явилася інформація про те, що невакцинованим народним депутатам можуть закрити доступ до Верховної Ради України.

Таку привабливу ідею запропонувала заступник голови Верховної ради Олена Кондратюк. Її думка заснована на бажанні показати приклад простим українцям — нардепи повинні бути вакциновані проти коронавірусу (COVID-19).

Верховна Рада - фото ВРУ
Верховна Рада - фото ВРУ

А ось Михайло Радуцький - голова комітету Ради з питань здоров'я нації, медичного страхування та медичної допомоги — і зовсім запропонував, щоб щодня невакциновані народні депутати робили ПЛР-тести на обов'язковій основі. Хоча це всього лише думки, які можуть бути не підтримані іншими чиновниками.

Верховна Рада - фото ВРУ
Верховна Рада - фото ВРУ

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Українці в інтернеті розділилися на кілька таборів. Хтось згоден з подібними рішеннями, а хтось бачить в цьому можливість для збільшення багатства депутатів.

"Дурдом зовсім вже", "Сам вакцинуватися не збираюся, але вакцинацію депутатів підтримую", "Так вони самі і закуплять довідки про вакцинацію", "Сподіваюся, що щоденні тести за свій рахунок депутата, а не за державні кошти", "Нарешті придатні новини", "А ось тепер вдумайтеся. Вакцину від раку, вже намагаються розробити, вже як більше 50 років, а тут вакцину від смертельного вірусу придумали за рік. Я б особисто не став довіряти", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, "Корабельна сосна" Ірина Аллахвердієва похвалилася в декларації подарунком в 5 мільйонів - "Непоганий презент"

Як повідомляв "Знай.ua", новий кандидат у нардепи на Черкащині - ветеран, якого посадили за акцію проти Зеленського

Знай.ua писав, не здав - залишаєшся без посади: скільки чиновників завалили іспит на знання української мови