Зовсім недавно ми розповідали про неприємну ситуацію, що склалася в одній зі шкіл Полтави-там примудрилися унітази в туалеті заховати за шторками замість дверей.

А зараз напруженою стала ситуація зі шкільними вбиральнями в Червоноградi. Очевидці заявляють, що в них відсутні двері. Через це діти просто соромляться туди ходити. Хлопчики не соромляться підглядати за дівчатками, а ще старші знімають молодших учнів на камеру.

Школа, скріншот: YouTube
Школа, скріншот: YouTube

Батьки дівчаток зізнаються, що через цю ситуацію їх дочки взагалі відмовилися ходити в шкільний туалет.

"Інші фотографують, вони викладають в YouTube, Facebook, кругом. Це взагалі. Я вважаю, що туалети повинні закриватися", - розповіла мама однієї дівчинки.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

А ось директриса Оксана Пономар заявила, що ще недавно туалети без вхідних дверей були дозволені санітарними нормами. Вона заявила, що вбиральні у них чисті, а дітям надаються комфортні умови, так як працівники школи завжди дотримуються всі гігієнічні вимоги.

Карантин у школі, скріншот: YouTube
Карантин у школі, скріншот: YouTube

"Щоб вчепити двері, нам треба повністю переробляти всі кабінки", — додала вона.

В іншій школі Червонограда цю ситуацію вдалося вирішити за допомогою спонсорів та працівників школи. Хоча у міській раді скаржаться на брак грошей для переобладнання всіх туалетів у навчальних закладах. За їхніми словами, Капітальний ремонт коштує десь 300 тисяч гривень.

Нагадаємо, українських дітей готують до "виборів" ще зі школи, замість дверей в туалетах шторки: "Ого, у них унітази"

Як повідомляв "Знай.ua", у вагоні Укрзалізниці знайшли унікальний "пекельний" туалет: "Так і серце може стати"

Знай.ua писав, тернопільські школярі бігають "по нужді" на вулицю - "Мороз і снігу по коліно"