Сьогодні, 20 вересня 2021 року в Пермі сталася черговий інцедент, пов'язаний із стріляниною.

Якийсь Тимур Бекмансуров давно відточував план, купив рушницю, патрони і отримав ліцензію. З ранку він прийшов до будівлі ПГНІУ і позбавив життя понад шести чоловік. Учні, спаясь, вистрибували з вікон першого поверху. А зараз з'явилися нові факти про цю молоду людину. Його знайома зазначила, що він і раніше вів себе досить дивно і називав людей "біосміття".

Скрін, відео YouTube стрілянина в Пермі
Скрін, відео YouTube стрілянина в Пермі

"Він був на рік старший за мене, закінчив одинадцятий клас. Ну, в школі він поводився, ну, як би не привертаючи уваги і нічого абсолютно. Тихий, спокійний, як би. З першого погляду навіть не скажеш по ньому. Друзів особливо не було. Ходив постійно один. Хтось знав, що він займався стрільбою. Коли він вийшов сьогодні з ранку в берцах, балаклаві і з сумкою. Так, хлопчик займається стрільбою. Але ніколи навіть не підозрював, що він піде стріляти. Ніхто від нього не очікував. Ніхто про нього не відгукувався погано ", - говорить одна дівчина перед камерою.

Пермський стрілець, фото: Telegram
Пермський стрілець, фото: Telegram

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Після цього з нею зв'язалися вже по телефону і місцева жителька згадала, що він вів себе досить дивно, а ще згадував любов до зброї, до Гітлера і образи на адресу людства.

"Він постійно вів себе дуже дивно, пониклий, у нього були якісь нацистські нахили. Постійно говорив про Гітлера, постійно говорив про зброю, як він в ньому добре розбирається. Він наркотики вживав якісь. Просто говорив, що все люди біосміття і не повинні жити ", - додала його подруга, Ельвіра Заріпова.

Пермський стрілець, фото: Telegram
Пермський стрілець, фото: Telegram

Тоді ж з ранку з'явилася новина, що Бекмансурова ліквідували і він помер на місці. Однак зараз МВС Росії заявляє, що він живий і знаходиться в лікарні, з пораненням грудної клітини, ніг, ураженням печінки і кишечника. Стан описують, як вкрай важкий. Стрілка оперують.

Нагадаємо, новий "колумбайн" в Росії: стрілець заблокувався в університеті, є загиблі і поранені

Як повідомляв "Знай.ua", в Києві невідомі відкрили стрілянину, поранено двох копів: оголошено спецоперацію "Грім"

Знай.ua писав, харків'янин замовив поштою арсенал у пенсіонера з Києва - "Не знав, що Друга світова скінчилася"